Visa

0 produse, 0 RON Vezi cos

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Nunta si evenimente la cort

Dintotdeauna ai visat la ziua nuntii ....

O zi desprinsa dintr-o fila de basm .

Lasa-ne sa iti transpunem visul in realitate. Iti organizam cel mai romantic si mai fastuos eveniment in aer liber, intr-un cort special amenajat, plin de flori si voal.

Dispunem de locatie proprie, Sadu-Tocile, dar putem veni oriunde doresti, in Sibiu sau oriunde in tara.

Cortul GRATUIT... in locatie proprie

Meniul festiv de la 169 ron/persoana

 

La alegere iti putem oferi: aranjamentele, decorul interior, florile, filmarea, si sonorizarea la cele mai competitive preturi.  


 

spot radio

Nunta in aer liber

In ultima perioada putem vorbi de un adevarat "curent" la moda in ce priveste nunta nunta in aer liber. Este perioada nuntilor gen "garden party"

Va putem oferi corturi  de diferite dimensiuni, care pot gazdui intre 150 si 600 persoane, vor face ca anul acesta nuntile sa intreaca prin fast chiar si visele mirilor.

Restaurant Cristinne va propune o noua solutie pentru o nunta de vis, conceptul american de organizare a nuntilor in aer liber, de tip "garden - party"

Un eveniment minunat nu se intampla de la sine. Planificarea si atentia la detalii fac diferenta intre succes si esec. Prin aceasta modalitate puteti creea o ambianta si o eleganta de neegalat, intr-un mediu unic, natural, unul din punctele forte reprezentandu-l posibilitatile nelimitate de decorare si adaptare la orice preferinta.

Folosind diverse modalitati de iluminare pentru crearea unei atmosfere de basm, alegand aranjamentul floral potrivit, cu elemente decorative (huse si esarfe pentru scaune si mese, aranjamente florale), intr-o paleta coloristica asortata, toate intr-un ambient natural: pe malul unui lac, la marginea unei paduri sau oriunde verdele naturii va insufla prospetime, puteti crea si inspira o atmosfera romantica minunata.

Cortul poate imprumuta orice stil doriti sa afisati, deci, alegeti-va doar cadrul, stilul, culorile, florile, luminile si muzica...si...vom avea noi grija de nunta la care ati visat intotdeauna!

 


Nunta la cort - ambianta

Ambianta din jurul cortului in aer liber – pajisti, lumini, torte si faclii, artificiile, luminitele si lumanarile, covorul rosu, zona de lounge si fantanile de exterior plaseaza cortul intr-un univers magic pe toata durata nuntii.

Ambianta din interiorul cortului – drapaje pentru pereti, lumini, scena, flori, meniuri deosebite, aranjamente pentru mese si scaune, candelabre, lumanari, beculete plutitoare, toalete de lux – toate fac din nunta spatiul exclusiv al mirilor si al invitatilor lor.
Corturile se pot monta in locatiile propuse de noi in orice alta locatie din Romania, dorita de client.

Nuntile in aer liber permit mirilor si organizatorilor sa creeze spatii unice si memorabile!


Nunta de exeptie - culoare

Conceptul este la ora actuala solutia pentru cea mai spectaculoasa nunta care se poate realiza in Romania.Toti cei prezenti la un astfel de eveniment au recunoscut acest lucru si ne bucura si onoreaza reactiile pozitive.

Corturile noastre creeaza un efect inimaginabil. In aer liber, pana si cortul pastreaza lumina naturala specifica. Peretii si tavanul cu drapaje albe si iluminate pe timpul serii scaldati in jocurile de lumini exterioare, fac din cortul nostru o adevarata punere in scena a nuntii Dvs.

Transparenta si efectul de maxima luminozitate confera spatiului astfel creat efectul palatului de clestar din visele multor mirese, chiar si ale celor din mileniul III.

Accesoriile si serviciile oferite de restaurant Cristinne sunt la fel de pretioase – intalnim si aici acelasi serviciu de catering ireprosabil, florile exotice sau clasice, aranjamentele pentru mese si scaune, scena, luminile, lumanarile si tortele, zone de lounge, toaletele ecologice – toate acestea alaturandu-se luminilor pentru exterior, artificiilor, tortelor, covorului rosu, beculetelor.

 

 

Costul conceptului : de nepretuit!


Nunta de basm

Cortul are o capacitate maxima de 600 persoane aranjate la mese cu loc suficient de dans si spatiu pentru orchestra.

Cortul se poate imparti in functie de numarul de persoane si de specificul actiunii. Modulele cortului impartite astfel pot cuprinde o capacitate de la 150 pana la 600 persoane. Acesta se poate extinde pana la 1500-2000 persoane.

 

Transportul cortului se face in functie de destinatia sau locul ales de dvs iar montajul poate dura de la 3 zile pana la 1 saptamana in functie de anvergura evenimentului. Toate acestea sunt necesare pentru o buna desfasurare a evenimentului dvs, noua ramanandu-ne sa ne ocupam pana la cele mai mici detalii de toate aspectele pentru reusita perefecta a evenimentului.

 

 

 


Promotional

pentru contractele incheiate in anul 2015 acordam discount de 10% pentru meniul festiv ...la achizitionarea pachetului complet de servicii !!!

  * Reducerea se aplica pentru pachet de servicii complet (mancare, servicii si decor cort)

Termeni si Conditii | Contact | Parerea ta conteaza | Localizare | Cum comand? | Parteneri | Cariere | Retetele si specialitatile bucatarului

© 2009 - 2010 Toate drepturile rezervate, Restaurant Cristinne Sibiu.   Design SensMedia