Visa

0 produse, 0 RON Vezi cos

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

ORGANIZARE EVENIMENTE

Restaurantul nostru are o experienta de mai bine de 10 ani in organizarea de petreceri, nunti, banchete, mese festive, catering in aer liber si la sala.

Detinem un cort modular cu o capacitate de 150-600 persoane, care se poate extinde pana la 2000 persoane in functie de eveniment (nunta, party, spectacole, concerte, lansari, prezentari de moda, show-uri auto, banchete, evenimente , etc ), complet echipat, dotat cu mobilier , decor interior si exterior, lumini, interioare si exterioare, sonorizare profesionala, bucatarie mobila precum si personal specializat pentru astfel de evenimente .

 

Suntem o echipa formata din oameni tineri cu exeperienta in domeniu si suntem oricand gata prezenti la dispozitia dvs pentru a gasi solutia ideala incat sa va simtiti oaspetele propriului eveniment .

 

Pentru cei ce doresc, echipa noastra organizeaza si propune solutiile pentru orice fel de eveniment, noi iti putem fi chiar si gazde la nunta ta. Toate acestea le poti gasi la noi fara sa mai pierzi timp cautand in alte parti si sa castigi timp important pentru tine.

 

Noi iti putem oferi toate conditiile realizarii unui eveniment perfect:            

-  catering pentru evenimente, conferinte, festivitati, receptii, party-uri, petreceri de firma, nunta, etc

- decorul complet al salii pentru nunta ta (huse scaune, aranjamente florale pe mese, iluminarea speciala a salii, etc)’

- cort cu toate accesoriile incluse pana la 600 de persoane;

- sonorizare, filmare montaj si lumini cu aparatura profesionala de ultima generatie;

- formatii de muzica, artisti consacrati precum si ansambluri de dansuri populare;

- limuzina si masini de insotire;

 


 

Termeni si Conditii | Contact | Parerea ta conteaza | Localizare | Cum comand? | Parteneri | Cariere | Retetele si specialitatile bucatarului

© 2009 - 2010 Toate drepturile rezervate, Restaurant Cristinne Sibiu.   Design SensMedia