Visa

0 produse, 0 RON Vezi cos

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Salon pentru nunta

Restaurant Cristinne va asteapta si va intampina oaspetii in salonul restaurantului cu o capacitate de pana la 130 locuri . Capacitatea acestuia poate fi modificata in functie asezarea meselor.

Va puteti invita prietenii pentru un astfel de eveniment  festiv  intr-o atmosfera selecta data de stilul modern si relaxant al salonului nostru beneficind de climatizare aer conditionat, sisteme de purificare a aerului si zona de lunge-coffe pe canapele confortabile.

Desi esti intr-un salon de restaurant, la noi vei gasi o oaza de liniste, relaxare si ambianta placuta. Toate acestea sunt date bunul gust al spatiului si al serviciilor.  Te invitam sa gusti din varietatea meniurilor noastre si specialitati. Ne mandrim cu o bogata experienta dar si cu delicatese culinare unice. Nu suntem singurii dar suntem aceia care tinem sa ne respectam clientii.

 

Preparate

Va desfatam gusturile cu preparate originale, venim in intampinarea D-voastra si a invitatilor D-voastra cu meniuri bogate care satisfac si cele mai exigente gusturi.

Pentru petrecerea de nunta va putem oferi meniuri gen bufete festive sau cu servire la farfurie.  Aranjarea pe platouri dau culoare si o nota festiva petrecerii.  

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru o degustare sau o prezentare detaliata a meniului. Bucatarul sef va poate da cele mai bune solutii raspunzand la cele mai pretentioase solicitari.

Platouri aperitive nunta

Va prezentam cateva variante de meniu de nunta. Variantele sunt cele standard, dar se pot adapta in functie de preferite sau de tematica nuntii. Suntem deschisi la noi propuneri si putem veni cu creatii originale si de bun gust.

La variantele de meniu pe langa preparatele obisnuite se pot adauga preparatele optionale mentionate.

Pretul meniului include la discretie: cafeaua si apa minerala/plata iar separat platourile cu fructe, alune si saratele care vin aranjate pe mese.

Noi va aranjam salonul festiv, va oferim husele si esarfe pentru scaune, intreg servicul vesela portelan, inox si sticlarie fara nici un cost suplimentar. Salonul si serviciile de servire la masa sunt gratuite.

Pentru miri oferim preturi promotionale si discounturi !!!

Download variante meniu nunta

Meniu_festiv_nunta_2018-2019.pdf

Meniu_festiv_nunta_2018-2019.doc

Termeni si Conditii | Contact | Parerea ta conteaza | Localizare | Cum comand? | Parteneri | Cariere | Retetele si specialitatile bucatarului

© 2009 - 2010 Toate drepturile rezervate, Restaurant Cristinne Sibiu.   Design SensMedia