Visa

0 produse, 0 RON Vezi cos

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Catering

Suntem pe piata sibiana deja de mult timp si avem o experienta de peste 12 ani in domeniu.

Venim cu solutii si idei noi de catering. Va propunem cele mai bune variante pentru o masa sanatoasa la serviciu sau acasa.

Nu numai pretul este cel care face diferenta in ziua de astazi dar calitatea preparatelor, exigenta si atentia cu are sunt pregatite sunt atuurile noastre.

Pregatim fiecare preparat individual in ziua livrarii, specialitatile noastre respecta traditia bucatariei romanesti dar si internationale. La noi gasesti retete interesante, gustoase si sanatoase, deoarece nu sunt gatite cu conservanti, vegeta sau cuburi, coloranti sau potentiatori de gust si aroma. Mancarea nu este gatita, pre-gatita sau decongelata in procesul de preparare la cuptorul cu microunde. Nu se folosesc preparate sau semipreparate modificate genetic, produse de origine si gust artificial sau de sinteza – conservanti sau amelioratori.

Meniul include o gama variata de mancare preparata proaspat in ziua respectiva in locatia noastra proprie cu materii prime de cea mai buna calitate sub direct supraveghere a staff-ului. Aprovizionarea cu materii prime facandu-se de la furnizori locali recunoscuti si cu care deja colaboram de mult timp.

Preparatele de patiserie si deserturile sun dupa retete proprii orignale, pregatte in locatia noastra.

Toate ingredienele si preparatele respecta normele sanitar-veterinare si procesul de preparare autorizat de catre Directia Santar-Veterinara  pentru Siguranta Alimentelor Sibiu. Firma noastra este certificata conform normelor si standardelor de Siguranta Alimentara HACCP de catre Directia dAlimentatie Publica Sibiu.

Toate acestea vin sa demonstreze ca alimntatia sanatoasa este cea mai buna solutie in vremea zilelor noastre.


Va propunem urmatoarele:

- meniul zilei cu livrare acasa sau la birou;

- mancare pe baza de comanda din lista de meniu ;

- bufet organizat saptamanal/lunar pentru companii si angajatii acestora;

- mancare la caserola pentru muncitori;

- mancare cu regim special la pensionari;

- mancare pentru copii after school sau gradinite;

- mancare cu aport suplimntar de calorii pentru sportivi, muncitori;

- catering dedicat pentru companii aeriene sau de transport;

  

Termeni si Conditii | Contact | Parerea ta conteaza | Localizare | Cum comand? | Parteneri | Cariere | Retetele si specialitatile bucatarului

© 2009 - 2010 Toate drepturile rezervate, Restaurant Cristinne Sibiu.   Design SensMedia