Visa

0 produse, 0 RON Vezi cos

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

CUM COMAND?

Comenzi on-line

 


Primul pas...

Programe necesare ce trebuie instalate

Pentru a avea modulul de comenzi functionabil si de a beneficia de rapiditate in navigarea pe site recomandam sa aveti instalat browser-ul Mozila FireFox sau puteti instalati direct: http://www.mozilla.com/ro/firefox/?from=getfirefox

 Pentru a vedea pozele la o calitate buna si a accesa toate functiile site-ului trebuie sa instalat : http://get.adobe.com/flashplayer/

Va dorim navigare placuta !

Cum platesc ?

 

Pe langa sistemul clasic de plati cash am introdus si sistemul de plata cu cardul . Trebuie sa anuntati si sa specificati in comanda ca doriti sa platiti de pe card. Agentul care va livreaza mancarea are un aparat mobil de citit carduri si astfel se poate tranzactiona comanda Dvs direct de pe contul de card.

Se accepta la plata toate cardurile VISA sau Master Card.

Am introdus si plata cu bonuri de masa sau carduri sociale

 

Acceptam bonurile de masa la valoarea lor nominala. Pentru plata trebuie sa aveti pregatit bonurile si diferenta cash pana la valoarea comenzii. Daca suma bonurilor de masa depaseste valoarea comenzii nu se poate da rest. Deci atentie, pregatiti din timp bonurile dar si va puteti informa la agentul de livrari despre aceasta modalitatea de plata.

Pizza si mancare pentru acasa  comanda online

Sistemul online de comenzi pizza si mancare pentru acasa este conceput special pentru dumneavoastra. Daca telefoanele noastre suna uneori ocupat, sistemul de comenzi online va preia imediat comanda fara intarziere si un agent va procesa in cel mai scurt timp comanda efectuata. Primind pe adresa dvs de e-mail imediat ce aceasta a fost procesata confirmarea si ora de livrare. Clientii care folosesc frecvent sistemul online de comanda pizza si mancare pentru acasa beneficiaza de prioritate atuncii cand comenzile sunt foarte numeroase. Pe langa prioritate la comenzi primiti bonusuri si produse gratuite in cadrul ofertelor promovate pe site.

 

Comanda online cum procedez ?

Pentru a efectua o comanda pizza si mancare pentru acasa sau la serviciu exista doua posibilitati.

Puteti efectua o comanda la telefon (tel: 0747/210.210), unde veti comunica unui agent comanda dvs si adresa de expediere.

Pentru ca telefoanele pot suna uneori ocupat, cel mai recomandat este sa folositi sistemul de comanda online. Trebuie sa aveti un cont de user inregistrat si din acest moment puteti plasa o comanda ori de cate ori doriti.

Comanda online e nevoie de cont?

Pentru a plasa o comanda de pizza sau mancare este nevoie sa aveti un cont de user pe site. Acest lucru va ajuta pe dumneavoastra pentru ca nu completati datele de contact de mai multe ori ci numai la inscriere. Acest lucru este important si pentru noi din motive care tin de validitatea comenzilor plasate. Ca ultim argument o comanda prin sistemul nostru de comenzi online, este tratata cu o prioritate ridicata si dumneavoastra beneficind de rapiditate la livrare si desigur bonusuri si premii.

Programul de livrari:

Luni-Sambata: 10.00-20.00 (ultima comanda)

Duminica: Inchis pentu livrari !

*Precizam ca sistemul on-line de comenzi este prevazut sa functioneze automat dupa programul de mai sus.

Pentru comenzi anticipate sau in afara orelor de program va rugam sa le plasati pe adresa de e-mail, astfel veti beneficia si de promotiile oferite comenzilor anticipate.

Exista situatii cand restaurantul nostru este implicat in organizarea unor evenimente si festivitati,neputand onora comenzile dvs. In acest caz ne cerem scuze pentru acest inconvenient dar cat de curand vom avea placerea sa fim aici on-line.

.

FOARTE IMPORTANT !!!

Agentii nostrii de livrare aduc comanda solicitata la adresa inscrisa pe site, de aceea va rugam sa precizati daca sunteti la alta adresa decat cea inscrisa pe site. In acelasi caz daca aveti alt telefon de contact decat cel lasat pe site, in eventualitatea ca sunteti la serviciu sau in vizita la prieteni, lasati aceste indicii sa ne putem orienta si sa va gasim la locatia unde doriti comanda.

Termeni si Conditii | Contact | Parerea ta conteaza | Localizare | Cum comand? | Parteneri | Cariere | Retetele si specialitatile bucatarului

© 2009 - 2010 Toate drepturile rezervate, Restaurant Cristinne Sibiu.   Design SensMedia