Visa

0 produse, 0 RON Vezi cos

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Comanda mancare on-line

Toti stim cat de comod este sa comanzi acasa sau la servicu mancare direct de pe internet stand in fata calculatorului. Chiar daca uneori este placut sa serviti mancarea preferata la restaurant sau la o terasa, de multe ori vremea sau timpul nu va permite aceasta varianta. Noi venim in intampinarea dumneavoastra prin servicii de livrare la serviu sau la domiciliu. Preluam comenzi rapid prin telefon sau pe internet prin sectiunea de comenzi on-line si va asiguram de cel mai bun timp de livrare.

Datorita scuterelor si masinilor din dotare, agentii nostri pot efectua o livrare in cel mai rapid timp cu putinta. Livrarea de mancare si pizza la serviciu sau la domiciliu se realizeaza de cele mai multe ori in maxim 50 minute sau 1 ora dar acest timp depinde de numarul comenzilor preluate simultan, de intervalul zilei cand se efectueaza comanda si desigur, fiindca este vorba de orasul nostru si de trafic.

Sistemul de comenzi online este gandit pentru ca dumneavoastra sa efectuati comanda cat mai simplu si cat mai repede. Pe langa reteta de mancare si pizza aleasa va puteti selecta foarte comod si toping-ul sau toping-urile preferate. Dupa aceasta selectie va puteti alege desertul si bautura racoritoare preferata si pe toate le veti avea la domiciliu in cel mai scurt timp cu putinta.

Folosind meniul din stanga al acestei sectiuni puteti vizualiza produsele pe care vi le punem la dispozitie.

Creati-va un cont de utilizator sau Intrati in contul dumneavoastra si veti puteti comanda online orice produs disponibil.

Puteti de asemenea vizualiza listele complete cu meniuri si produse disponibile in format Word/PDF in partea de jos a fiecarei pagini.

Termeni si Conditii | Contact | Parerea ta conteaza | Localizare | Cum comand? | Parteneri | Cariere | Retetele si specialitatile bucatarului

© 2009 - 2010 Toate drepturile rezervate, Restaurant Cristinne Sibiu.   Design SensMedia